Loomakaitsjad koguvad ehitusraha

Maarja Möldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi kodutute loomade varjupaiga perenaine Triinu Priks
Viljandi kodutute loomade varjupaiga perenaine Triinu Priks Foto: Elmo Riig / Sakala

Loomakaitsjad korraldasid laupäeval Viljandi jõululaadal loterii, millega nad kogusid Viljandi kodutute loomade varjupaiga uue hoone renoveerimiseks ligi kaks tuhat krooni.


Loteriil võis võita Tääksi põhikooli õpilaste meisterdatud jõulukaunistusi, loomakaitse seltsi toetaja Katrin Kanguse valmistatud kaarte ja ehteid, aga ka Ugala kinkekaardi või käekella.

Loomakaitsja Triinu Priksi sõnul kogunes kella poole kümnest hommikul kella kolmeni pärastlõunal korjanduskarpi üle 1800 krooni.

«Loteriil osales umbkaudu 120 inimest ning oli ka niisama annetajaid,» lausus Priks.

Majja, mille renoveerimiseks asuti raha koguma, tulevad koolitusklass looduse- ja loomahuvilistele lastele, veterinaariruumid, üks kassituba ning administratsiooni ja personali toad.

Soovijad võivad annetusi teha Varjupaikade mittetulundusühingu kontole SEB-s 10220068203017, lisades selgituse «Viljandi varjupaigale», või Swedbanki internetipanga annetuskeskkonnas.

Varjupaigaga saab ühendust võtta telefonil 523 8626 või kirjutada viljandi@varjupaik.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles