Gunnar Klettenberg võitis Moskvas grand prix'

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Takistussõitja Gunnar Klettenberg teenis Moskvas peetud võistlusel hobusega Bingo grand prix’ võidu.
Takistussõitja Gunnar Klettenberg teenis Moskvas peetud võistlusel hobusega Bingo grand prix’ võidu. Foto: Artur Sadovski / Postimees

Viljandimaa takistussõitja Gunnar Klettenberg teenis pühapäeval Moskvas rahvusvahelisel CSI3* tasemega takistussõiduvõistluse kaalukaimas, 160 cm kõrguste takistustega sõidus grand prix'.


Reedest pühapäevani Bitsa ratsakeskuses peetud võistluse viimase parkuurina kavas olnud sõidu raske raja läbis puhtalt kaks võistlejat: Gunnar Klettenberg Bingoga ja venelane Kir Majorov hobusega Unique.

Ehkki venelane oli ümberhüpetel eestlasest kiirem, sai talle saatuslikuks viga viimasel takistusel. Gunnar Klettenberg ja Bingo läbisid raja veatult.

Samas parkuuris said kolmanda koha eeloleval nädalal Tallinnas maailmakarikaetapil võistlevad Natalya Simonia ja hobune Solana 13.

Hea sõidu tegid Klettenberg ja Bingo Moskvas ka reedel Rolex Rankingu punkte andvas sõidus. Parkuuril kõrgusel 145 sentimeetrit saavutasid nad venelase Vadim Konovalovi ja Vilandra järel teise koha. Samas sõidus lõpetasid neljandana Tiit Kivisild ja Torrero ning seitsmendana Rein Pill ja Virgin Express, kes sai ümberhüpetes neli karistuspunkti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles