Viljandi HC mängib kodusaalis Servitiga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall
Käsipall Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kell 19 kohtuvad Viljandi spordihoones Eesti käsipalli meistrivõistluste avaringis Viljandi HC ja Põlva Serviti.


Viljandi peab täna meistrivõistluste teise, Põlva Serviti esimese kohtumise.

Serviti kaotas nädalavahetusel Eesti karikavõistluste esimese ringi avakohtumises võõrsil 18:22 Kehrale, seejuures poolajaks oli ta taga 6:15. Siiski ei usu Viljandi treener Marko Koks täna kohalike võiduvõimalustesse. «Serviti treenitus ja pallikäsitsus on meie omadest ikka parem,» ei varjanud Koks. «Nad toibuvad kaotustest kiiresti.»

Marko Koks teab aga valemit, kuidas tiitlikaitsja mängulusti ohjeldada. «Peame aeglast tempot hoidma, et vältida pallikaotusi ja nendest avanevaid kiirrünnakuid,» analüüsis Koks. «Oleme vahepeal palliga harjutama hakanud. Seega peaksime olema paremas hoos kui avavoorus Tapa vastu.»

Serviti läheb Viljandi vastu traditsiooniliselt võidumõtetega. «Viljandil pikki mängumehi pole, aga liidrid veavad meeskonna vankrit edukalt. Kristo Voika tõestas ennast eelmisel hooajal, nüüd pakub talle väljakul vajalikku tuge Ott Varik,» lausus Põlva Serviti juhendaja Kalmer Musting.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles