Tulemusi

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Petank. Viljandimaa petangi meistrivõistlustel tuli naiste üksikmängus võitjaks Varje Reede. Meestest oli parim Mauno Mill ning paarismängus teenisid võidu Mauno Mill ja Marko Kiivikas.

Autosport. Riias peetud autode ringrajasõidu Eesti ja Baltimaade meistrivõistluste viimasel etapil oli Raul Karu klassis Super 1600 kolmas ning tuli seega mõlema sarja hooaja kokkuvõttes võitjaks.

Veemotosport. Tartus peetud Eesti veemoto­spordi meistrivõistluste viimase etapi järel pärjati meistritiitliga kaks Viljandi klubi Nord liiget: Matthias Agur pälvis kulla
JT-250 paadiklassis ja Aivar Kommisaar T-550 arvestuses.

Jalgpall. FC Viljandi pidi laupäeval Tallinnas meistriliigas vastu võtma 1:2 kaotuse Nõmme JK Kaljult.
Eesti jalgpalli meistrivõistluste teises liigas teenis Viljandi JK Tulevik 4:3 võidu HÜJK Emmaste vastu, FC Tarvastu pidi nädalavahetusel tunnistama Paide Kumakese 4:0 paremust.
Meistrivõistluste kolmandas liigas kaotas Tuleviku II 3:1 Navi Vutiseltsile.

Vibulaskmine. Vana-Võidu lahtistel meistrivõistlustel sai Laura Nurmsalu täiskasvanute mõõduvõtul esikoha naiste sportvibulaskmises, meeste plokkvibul oli parim Harri Köhler ning meeste sportvibul tuli kolmandaks Taavo Allik.

Jalgrattasport. Pühapäeval sõidetud Tartu rattamaratoni 89kilomeetrisel põhidistantsil oli Viljandi parimana Mihkel Ronimois 12.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles