Kuhu pääseb ratastooliinimene omapäi?

Gert Kiiler
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villu Urbani hinnangul on Kantreküla Maxima juures liikumispuudega inimestele poodi pääs eeskujulikult lihtsaks tehtud — avar parkimiskoht on ukse lähedal ja see on korralikult tähistatud. Tee kalle kaupluse sissepääsul on sobivalt lauge ning uksed avanevad automaatselt.
Villu Urbani hinnangul on Kantreküla Maxima juures liikumispuudega inimestele poodi pääs eeskujulikult lihtsaks tehtud — avar parkimiskoht on ukse lähedal ja see on korralikult tähistatud. Tee kalle kaupluse sissepääsul on sobivalt lauge ning uksed avanevad automaatselt. Foto: Gert Kiiler

Ratastooliklubi liige ja ligipääsetavuse nõustaja Villu Urban on alates 2007. aasta maist kaar­distanud 352 Viljandis asuvat avalikku objekti, saamaks teada, kuidas liikumispuudega inimesed neile ligi pääsevad.

Kõik uuritud objektid — nende hulka kuuluvad asutused, kauplused, vaatamisväärsused ja muu niisugune — ning neid puudutav info on kättesaadav võrguleheküljel liikumisvabadus.invainfo.ee. Möödunud reedel esitles Villu Urban oma tööd Viljandi linnavalitsusele.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles