Matthias Agur tuli Euroopa meistriks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matthias Agur (paat number 18) võitis Euroopa juunioride meistri tiitli.
Matthias Agur (paat number 18) võitis Euroopa juunioride meistri tiitli. Foto: Andrei Zujenkov

Ukrainas Ternopilis lõppenud veemotospordi Euroopa juunioride meistrivõistlustel pärjati JT-250 klassis särvaima autasuga Viljandi noormees Matthias Agur.


Viljandi veemotoklubi Nord sõitjale Matthias Agurile on tänavune võistlushooaeg kujunenud suurepäraseks.

Nädalavahetusel teenitud Euroopa JT-250 paadiklassi meistrikulla kõrval on tal varasematelt võistlustelt ette näidata veel maailmameistrivõistluste kolmas koht ja paadiklassi GT-15 Viljandis peetud Euroopa meistrivõistluste pronks, lisaks on ta endale taganud selle hooaja Balti meistri tiitli ning hoiab liidripositsiooni ka Eesti meistrivõistluste arvestuses.

Matthias Aguri klubikaaslane Paul Zujenkov, kes maailmameistrivõistlustel kergelt viga oli saanud, suutis seekord Ukrainas 23 võistleja hulgas end neljandale kohale upitada.

Ukrainas oli võistlustules ka kaht eelnimetatud Viljandi noort pilooti treeniv Aivar Kommisaar. Tema tegi Ternopilis kaasa kohalike meistrivõistluste arvestusse kuulunud paadiklassi T-550 võistlussõitudes. Ühel neist ümber läinud ja ühe võitnud Kommisaar teenis kokkuvõttes kolmanda koha.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles