Kaks Viljandi HC mängijat liituvad Kehraga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksander Tund
Aleksander Tund Foto: Elmo Riig / Sakala

Kaks Viljandist pärit käsipallurit, endised Viljandi HC meistriliiga esinduse liikmed Taavi Tibar ja Aleksander Tund liituvad algaval hooajal valitseva Balti meistermeeskonna HC Kehraga.


HC Kehra on tänavu täienenud kolme mängijaga. Hooajaks ettevalmistumist alustanud käsipallimeeskonda on algavaks hooajaks siirdunud 21aastane vasakäär Kaspar Lees, 25aastane väravavaht Aleksander Tund ja 23aastane universaalmängija Taavi Tibar, andis teada HC Tallase kodulehekülg.

Kaspar Lees on SK Tapa ning Aleksander Tund ja Taavi Tibar Viljandi HC kasvandikud. Kõik kolm on esindanud Eesti noorte- ja juunioride koondist. «Oleme tänulikud Viljandile ja Tapale, kes on üles kasvatanud hea tasemega mängijad. Loodame, et meie suurem treeningumaht ja töötahe aitavad neil oma karjääris uuele tasemele jõuda,» sõnas ka tänavu HC Kehra peatreenerina jätkav Jüri Lepp.

Kehra kolme uut mängijat saab palliplatsil näha juba reedel Tallinnas algaval rahvusvahelisel käsipalliturniiril «Tallinn Cup».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles