Taavo Allik tuli Eesti meistriks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavo Allik tuli Eesti täiskasvanute vibulaskmise meistriks.
Taavo Allik tuli Eesti täiskasvanute vibulaskmise meistriks. Foto: Elmo Riig

Valitsev Eesti juunioride vibulaskmise meister Taavo Allik tegi kodustel tiitlivõistlustel kuldse duubli, teenides kullalisa nädalavahetusel Türil riigi täiskasvanute meistrivõistlustel.

Tänavu 50. korda peetud vibulaskmise meistrivõistlused kujunesid Viljandi sportlastele väga edukaks. Prestiižseimal alal sportvibu laskmises läksid meeste kulla kõrval Vana-Võidu vibuklubile naiste individuaalne ja võistkondlik hõbe, samuti hõbe meeste plokkvibude mõõduvõtul ning kuld tiitlivõistlustel esimest korda peetud segavõistkondlikus arvestuses.

Naiste sportvibu laskmises teenis hõbemedali viljandlanna Laura Nurmsalu.

Oma sportlaskarjääri esimese välistingimustes teenitud täiskasvanute meistritiitli omandas Taavo Allik.

Viljandi esimene naiskond Laura Nurmsalu, Liis Varik ja Merit Klettenberg võistkondlikult hõbemedali, viljandlannade teine koosseis lõpetas neljandana ning Viljandi meeskond oli samuti neljas.

Esimest korda väljajagatud segavõistkondade meistrimedali teenisid Laura Nurmsalu ja Taavo Allik. Meeste plokkvibu arvestuses oli parim Evert Ressar, alistades finaalis viljandlase Harri Köhleri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles