Noortevolikogu spiiker jäi ametisse

Rannar Raba
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel

Teisipäeval kogunenud uus Viljandi noortevolikogu valis oma spiikriks tagasi Viljandi Paalalinna gümnaasiumi õpilase Andra Küti ning aseesimeheks samas koolis õppiva Juhan-Mart Salumäe.


Spiikri sõnul soovib noortevolikogu uuel hooajal suurendada koostööd teiste omavalitsuste noortevolikogudega, algatada noorte teavitus- ja heategevuskampaaniaid ning tutvustada uutele liikmetele noori puudutavaid ja neid huvitavaid asutusi. Samuti jätkab noortevolikogu juba traditsiooniks saanud tähtpäevade tähistamist.

Viljandi linnavolikogu komisjonina tegutsevasse noortevolikogusse kuulub 14 liiget. Õppeasutustest on esindatud kultuuriakadeemia, Jakobsoni gümnaasium, maagümnaasium, Paalalinna gümnaasium ja täiskasvanute gümnaasium. Lisaks on volikogus Reformierakonna noortekogu, Isamaa ja Res Publica Liidu noorteühenduse ning Rahvaliidu Noorte esindajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles