Kaotatud asjad ootavad

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suures tantsutuhinas võib keset melu nii mõnigi asi kaduma minna. Seekordse folgifestivali ajal kogunes kaotatud ja leitud esemeid üksjagu ning neid on võimalik kätte saada pärimusmuusika aidast.

Leitud on nii vihmavarje, särke kui ka autovõtmeid, mille vastu pole seniajani huvi tuntud.
Aida administraator Silja Soo ütles, et ei tahaks kogunenud asju ära visata. Mingit tähtaega nende säilitamiseks ei seata ning ühes aida nurgas seisab Soo sõnul seniajani prügikott eelmisel aastal leitud asjadega.

«Ei tea, kas inimesed ei oska siit otsida või ei tunne lihtsalt huvi. Naljakas jah, et isegi autovõtmed ootavad endiselt omanikku,» lausus Soo.

Leitud asju iga küsija aga endale ei saa. Inimene peab kuidagi tõestama, et tegemist on just tema varaga. «Rahakotiga on asi lihtne: laseme kirjeldada, kus mis asub,» rääkis Soo. «Võtmetega on keerulisem.»

Kel on folgist saati autovõtmed kadunud, võib neid julgelt aida administraatori käest küsima minna — ehk veab ja saab lõpuks koju sõita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles