Linna toidukohad häälestusid ümber

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rütmi tagudes ja jalga keerutades võib korralikul folgilisel kõht kiiresti tühjaks minna. Kes pikalt toidutänavalt endale midagi sobilikku ei leia, võib kehakinnitust otsida kesklinna kohvikutest. Mõnel pool on muusikafestivalile mõeldes välja pandud tavapärasest erinevaid toite.

Hommikupuder aknast

Kõhtu täitva hommikupudru ja tassi kohvi saab osta seikluslikust lastekirjanduse majast Lossi tänaval. Teenindamiseks on avatud üks aken, millest vaatavad majale sobivalt välja rõõmsad noorukid.

Eile pakuti kella 11st näiteks kaerahelbeputru hinnaga, millega saab festivali kontserdiplatsil osta väikse veepudeli. Kõrvale võis võtta kohvi, mis maksis sellest summast veel poole vähem.

Kes aga pudrukausiga kõnniteeservale istumise asemel tahab einestada vihmakindlas ruumis, võib sammud seada spordihoone kohvikusse Isu Tuba. Sealgi pakuti koduseid toite, nagu šnitsel või supp. Eile keskpäeval kohvikus istunud rahvahulk andis tunnistust, et folkijad hindavad sealseid toite.

Kliente jagub kõikjale

Ka otse festivali südames pärimusmuusika aidas tegutseva kohviku ettekandjad ei kurtnud klientide puuduse üle. Praegu on seal ka teenindajaid tavalisest rohkem, et klientide hulgaga hõlpsamini toime tulla.

Eraldi folgiroogi ei pakuta, küll aga leidub kohviku tavamenüüski toite, mida toidunautijatel on põnev proovida.

Mõne aja eest avatud Rohelise Maja kohvik pakub huvilistele koduseid mahetoite. Peremees Enn Onni ütles, et eilsest alates vaaritavad maja hoovis kvaliteetset eesti toitu Setu Sõsarad. Lisaks on pakkuda tavapäraseid täisteravrappe ning salateid, hommikusöögiks aga naturaalseid vorstikesi.

Ametlikuks sulgemisajaks on määratud kell üheksa õhtul, aga kui kliente jätkub, võib kohvik uksed avatud hoida ka kella kümneni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles