Mart Sander ootab vanavara huvilisi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Sander
Mart Sander Foto: Peeter Langovits

Pühapäeval, 31. juulil kell 14 salvestatakse Viljandi raekoja taguses roosiaias telekanali Kanal 2 «Suvereporteri» saate antiigiminuteid.

Saate tegijad eesotsas Mart Sanderiga paluvad kõigil, kes koguvad vanavara või antiikseid esemeid, need kaasa võtta ja salvestusel osaleda.

Sanderi selgitust mööda on antiigireporteri huvi kutsuda kohale just lihtsaid inimesi, mitte niivõrd antiigiga tegelevaid inimesi ega proffe. «Ehk siis, võib-olla leidub mõnes majapidamises midagi väärtuslikku, millest aga omanik suurt midagi ei tea või seda ei vaja,» andis Mart Sander selgituse. «Ehk juhtub, et just see ese on väärtuslik ning võiks teie majapidamisse ka korraliku rahasüsti tuua.»

Antiigireporteri eksperdid annavad esemetele õiglase hinnangu ja soovi korral võivad inimesed need esemed augusti lõpul peetaval avalikul teleoksjonil maha müüa, jõudes nii kõige laiema ostjaskonnani ja saades ka kõige suuremat tulu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles