Positiivse energia ja hea muusika festival

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kenno Soo

Nädalavahetusel elas Viljandi rokirütmis. «Rock Ramp» tõi lossimägedes kuulajateni kodumaiste bändide koorekihi ning andis võimaluse visata lava ees näppu või kuulata pakutavat rahulikult ilma ja melu nautides.


Mõlemal päeval pakuti külastajatele nii raskemat kui kergemat muusikat. Progressiivset/psühhedeelset muusikat harrastavate Pilvikute omanäoliselt kontserdilt võis suunduda kuulama industriaalrokki viljelevat ansamblit Zorg. Pärast Zorgi sai lõõgastuda Lenna Kuurmaa ja Vaiko Epliku ühisloomingu saatel.

Mida õhtu poole, seda tihedamaks muutusid publiku read ning ükski artist ei pidanud kurtma kuulajate vähesuse üle. Kõige suuremat huvi nautis reedel kindlasti Winny Puhh, kes tõi Teisel Kirsimäel esinedes platsi rahvast täis. Fännid ei pidanud pettuma: skandaalsete kontsertide poolest tuntud bänd pakkus räigust ka seekord ning solvamine ja narrimine kütsid kuulajad veel rohkem üles.

Laupäev ei jäänud reedele alla ei ilma ega esinejate poolest. Üles astusid nii noored tegijad kui muusikamaailma veteranid. Kui päeva algul võis kuulata Viljandi noorte meeste bändi Nikns Suns, siis mõnda aega pärast neid astus lavale vanameister Onu Bella. Eesti ja soome segabänd Gina esines rahvale ka soome keeles. Lava ees oli üsna palju ruumi, sestap kutsus solist tagapool seisjaid lähemale ning bändi liikmete ilmselgeks üllatuseks hakkaski rahvas üleskutse peale ette liikuma.

Õhtut sisustas eri stiilide esitajate paremik: Winny Puhhi laupäevane ekvivalent oli Giuseppe Perverdi Big Band, Bombillaz pakkus rahvale reggae’t, Popidiot elektroonilist muusikat.

Nagu eelmisel õhtul, nõnda osutus ka laupäeval populaarseimaks viimasena etteastunud bänd. Kosmikud meelitasid Teisele Kirsimäele paksult rahvast. Sellesuvise esimese ja viimase kontserdi andnud ansambel üllatas kuulajaid oma uue albumi paladega ning esitamata ei jäänud ka vanad lemmikud, millele oskas kaasa laulda kogu publik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles