Sellel pildil on jäädvustatud hetk pärast 2009. aasta kohalike valimiste tulemuste avalikustamist. Suure Venna pubis on ühise laua taha istunud Reformierakonna ning Isamaa ja Res Publica Liidu poliitikud, et esimest korda arutada, milliseid valimiste eel antud lubadusi hakatakse täitma ja millised heidetakse kõrvale.
Sellel pildil on jäädvustatud hetk pärast 2009. aasta kohalike valimiste tulemuste avalikustamist. Suure Venna pubis on ühise laua taha istunud Reformierakonna ning Isamaa ja Res Publica Liidu poliitikud, et esimest korda arutada, milliseid valimiste eel antud lubadusi hakatakse täitma ja millised heidetakse kõrvale. Foto: Elmo Riig

Poolteist aastat tagasi lubas Reformierakond viljandlastele uut turgu, rattatunnelit ja uusi mänguväljakuid. Tõenäoliselt polegi ta mõelnud kõiki lubadusi täita: mänguväljak on nüüd valmis, aga turu ehitamisele ei mõeldagi.

Viimastest kohalikest valimistest on möödas veidi enam kui poolteist aastat ning parteide lubadustest on suur osa täitmata. «Sakala» uuris, mida on Viljandi suurim võimuerakond oma blogis tõotatust ellu viinud ja mis on tegemata.


Copy