Täna algab Rock Ramp

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festival Rock Ramp
Festival Rock Ramp Foto: Liis Saar

Täna algab Viljandi klubides peetavate kontsertidega rockfestival Rock Ramp, mille suurimad kontserdid on homme ja ülehomme lossimägedes.

Neljapäeva õhtul saab festival alguse klubides Tehas ja Rubiin. Kolme päeva jooksul astub kontsertidel üles kokku 34 vaid Eesti päritolu rokikollektiivi, nende hulgas Kosmikud, Lenna, Winny Puhh, Popidiot, Tharaphita, Tanel Padar & The Sun, A-Rühm, Onu Bella, Shower, Dramamama, Tharaphita, Nihilistikrypt ja paljud teised.

Festivali peakorraldaja Juhan Nöps lausus, et veel viimased ettevalmistused on täies hoos, et pidu saaks õigeaegselt alata. «Tehases on tänaseks kõik valmis, lossimägedes käivad tööd tõenäoliselt öö läbi,» lausus Nöps. «Ilmajaam on lubanud ilusat ilma ja piletimüüki arvestades võib tänavu oodata publikurekordit. On oodata vägagi rokkivat nädalavahetust.»

Festivaliga sama ajal peetakse Viljandis ka tsikliüritus Motoramm 2011, kus lisaks paraadile peetakse linnatänavatel erinevaid huvitavaid võistlusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles