Vaatetorni kaunistab fotonäitus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novembri algul pandi vaatetorni üles Võrtsjärve-teemaliste fotode näitus.
Novembri algul pandi vaatetorni üles Võrtsjärve-teemaliste fotode näitus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Jõesuu puhkealale püstitatud vaatetornis on välja pandud Võrtsjärve-teemaliste fotode näitus, mis tutvustab huvilistele selle piirkonna väärtusi.


Võrtsjärve sihtasutuse juhataja Jaanika Kaljuvee sõnul pandi näitus vastvalminud vaatetornis üles novembri algul.


Ehitise kolmel korrusel on 17 fotodega kaunistatud tahvlit ning üks suur piirkonda tutvustav stend. Piltide autorid on «Sakala» fotograaf Elmo Riig ja Rannu vallavanem Uno Rootsmaa.



Pildid on trükitud PVC-alustele. «Avatud vaatetornis on see materjal ilmastikukindlam kui raamitud paberpildid ja loodame, et ka vandaalid jätavad sellise väljapaneku kauemaks püsima,» ütles Jaanika Kaljuvee.



Tema sõnul ei ole näitus veel lõplikult komplekteeritud: vaatetorni neljandal korrusel plaanitakse tutvustada Jõesuu ajalugu. «Materjali kogumine alles käib, sest arhiivis on väga palju põnevat, aga loodetavasti saame ka selle väljapaneku paari nädala jooksul üles,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles