Matthias Agur võitis juunioride seas pronksi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algaval nädalavahetusel võistleb Matthias Agur Viljandis sama paadiga, kuid sellele pannakse külge märksa võimsam mootor.
Algaval nädalavahetusel võistleb Matthias Agur Viljandis sama paadiga, kuid sellele pannakse külge märksa võimsam mootor. Foto: Vahur Ojala

Viljandi klubi Nord noor veemotosportlane Matthias Agur lõpetas nädalavahetusel Lätis juunioride JT 250 paadiklassi maailmameistrivõistlused pronksmedaliga.

Kuldmedali võitis Läti sportlane Maksimilians Tuckovs venelase Artem Nikitini ees. Teine Viljandi võistleja Brandon Timofejev oli kokkuvõttes kaheksas.

Kolmas siinse klubi esindaja Paul Zujenkov sai treeningutel vigastada ning võistlusel ei osalenud. Ülejäänud Eesti esindajatest oli tartlane Sken Heidemann 11., Reio Käsnapuu 13. ja Valentin Bassov 18. Stardis oli 20 noort.

Aluksnes selgitati maailmameistreid ka paadiklassis F4. Seal võitis koduvetel võistelnud lätlane Martins Morosz, kellele järgnesid kaks Rootsi kihutajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles