Kaire Hänilene pälvis aasta prokuröri tiitli

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna ringkonnaprokuratuuri vanemprokurör Kaire Hänilene
Lõuna ringkonnaprokuratuuri vanemprokurör Kaire Hänilene Foto: Erakogu

Tartus töötav Lõuna ringkonnaprokuratuuri vanemprokurör Kaire Hänilene sai möödunud reedel suure tunnustuse osaliseks: riigiprokuratuur otsustas teda pärjata aasta prokuröri tiitliga, kirjutab «Tartu Postimees».


Riigi peaprokurör Norman Aas ütles, et Kaire Hänilene on pühendunud, tark ja väga suure töövõimega prokurör, keda austavad nii kolleegid kui koostööpartnerid. «Ta on oma isiku ja tööga heas mõttes oluliselt kujundanud Lõuna-Eesti õiguskaitseasutuste nägu ja sellest tulenevalt ka sealsete elanike turvalisust,» sõnas Aas.



Viljandi Paalalinna gümnaasiumi lõpetanud Kaire Hänilene alustas tööd prokuratuuris 1993. aastal koos õpingutega Tartu ülikooli õigusteaduskonnas. Alates 2004. aastast juhib ta Lõuna ringkonnaprokuratuuris ühe keerukama vastutusvaldkonna majanduskuritegude osakonna tööd.



Selle kõrval ei ole Kaire Hänilene taandunud prokuröri sisulisest tööst, juhtides uurimist keerukamates majandusalastes kriminaalasjades. Nende seas üheks tähelepanuväärsemaks on Kaire Hänilene praktikas olnud ERA-panga juhtide süüdistusasi.



Aasta prokuröri tiitel anti Kaire Hänilesele 14. novembril prokuratuuri 90. aastapäevale pühendatud aktusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles