Vikerkaare lammutamine algab kahe nädala pärast

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandile järgmise aasta viimaseks päevaks veekeskuse ehitav osaühing Leviehitus kinnitas, et ujula rajamise tööd on graafikus ning Vikerkaare varemete lammutamine algab kahe nädala pärast.


Leviehituse juhataja Indrek Saare sõnul on praegu käsil projekteerimine ning lammutajaga on käed löödud. «Lammutamisele peaks kuluma kuu aega,» lisas ta. «Kogu betoon purustatakse ning seda kasutatakse täitematerjalina.»



Veekeskus tuleb Viljandi järve äärde kunagise Vikerkaare restorani varemete asemele.



Linnavalitsuse ja Leviehituse vahelise ujula ostu-müügilepingu sõlmimine venis kaks kuud, sest ehitusfirma vajas pangalaenu saamiseks algul kokkulepitust suuremaid tagatisi.



Saare sõnul on pangaga läbirääkimised lõppfaasis, kuid lepinguni pole veel jõutud. Samas oli Leviehituse juht veendunud, et pangalaenu saamisega suuri probleeme ei teki.



Linn ostab valmis veekeskuse Leviehituselt enam kui 40 miljoni krooni eest. Ehitusfirma on lubanud, et ujula võtab vaid kolmandiku hoonesse kavandatavast vabaajakeskusest. Samas on Indrek Saar andnud mõista, et raskes majandussituatsioonis võib hoone kerkida mitmes osas.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles