Politsei tabas esimesed uue liiklusseaduse rikkujad

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei pöörab joobes juhtide tabamisele endiselt suurt tähelepanu.
Politsei pöörab joobes juhtide tabamisele endiselt suurt tähelepanu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kella 7—9 korraldas politsei Viljandis Paala teel operatsiooni «Kõik puhuvad» ja tabas 244 kontrtollitu seast viis rikkujat.

Politsei ja piirivalveameti pressiesindaja Agu Lalli teatel ületas kahel sõidukijuhil vere alkoholisisaldus lubatud piirmäära, kinni peeti üks juhtimisõiguseta juht, üks kiiruseületaja ja üks turvavarustuse eiraja.
Lõuna Prefektuuri liiklusjärelevalvetalituse välijuhi komissar Marek Kirsipuu sõnul on kurb, et ikka ja jälle avastatakse sõidukijuhte, kes pole oma seisundit enne sõidu algust õigesti hinnanud. «Põhjenduseks tuuakse, et eelmisel õhtul sai sõpradega istutud ja veidi napsi võetud, » rääkis Kirsipuu. «Kui aga alkomeeter näitab järgmisel hommikul joovet, siis on napsi eelmisel õhtul ikka korralikult võetud. Kui inimene teab, et peab järgmisel päeval roolis olema, võiks alkoholiga veidi piiri pidada.»
Kirsipuu kinnitusel jääb sõidukijuhtide võimaliku joobe tuvastamine ja kihutajate kontrollimine edaspidigi politsei kõrgendatud tähelepanu alla ja tabatute karistused saavad olema karmid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles