Järvele tuleb ajutine sõuderada

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõudjad
Sõudjad Foto: Elmo Riig

Kolmapäeval kogunevad Viljandisse treeninglaagrisse Eesti parimad sõudjad, kelle tarbeks rajatakse juuli lõpuni Viljandi järve Orika poole jäävasse osasse ajutine sõuderada.

Viljandi sõudjate treener Ruth Vaar teatas, et sõudeklubi paneb kahe kilomeetri pikkuse ajutise raja järve juba täna ning see jääb sinna juuli lõpuni. Treeneri kinnitusel ei takista see rada järvel teiste inimeste liikumist.

2000 meetri pikkune ja 13,5 meetri laiune rada läheb järve selleks, et tagada tippsportlastele võimalikult ideaalsed treeningu tingimused tiitlivõistlusteks valmistumisel.

Sõudekoondises harjutavad kolmapäevast alates Viljandi järvel Eesti kahepaati kuuluvad Kaspar Taimsoo ja Allar Raja ning äsja moodustatud neljapaat koosseisus Tõnu Endrekson, Andrei Jämsä, Vladimir Latin ja Joosep Laos. Koondis treenib Matti Killing.

Paatkonnad valmistuvad siin järjekordseks maailma karikavõistluste etapiks ja sellele järgnevateks maailmameistrivõistlusteks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles