Linn tahab tervisekeskuse müüa juuni jooksul

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervisekeskuse müügist tahab linn teenida vähemalt 350 000 eurot.
Tervisekeskuse müügist tahab linn teenida vähemalt 350 000 eurot. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi tervisekeskust soovib ühe ja sama summa eest osta kaks huvilist ning pärast läbirääkimisi otsustasid linnajuhid lasta teha neil uue pakkumise.

Teisipäeval kohtusid linnajuhid mõlema pakkujaga ning uurisid, kuidas nad tervisekeskust arendaksid. Pärast kokkusaamisi oli linnapea Loit Kivistik kindel, et mõlemal juhul saaks keskus väga hea omaniku ning seal hakataks osutama paremat meditsiiniteenust.

Et mõlemad soovijad on pakkunud täpselt ühesuurust summat ning varasema volikogu otsuse kohaselt müüakse aktsiad läbirääkimiste teel, otsustasid linnajuhid esitada pakkujatele reedeks lisaküsimusi.

Samuti oodatakse ostjatelt uut rahapakkumist.

Kivistiku kinnitust mööda tahab linn veel juuni jooksul tervisekeskusele uue omaniku leida ning aktsiad maha müüa. Alghinnaks on määratud 350 000 eurot ning raha läheb suures osas Viljandi kultuurimaja remondi tarbeks. Enam kui aasta aega oodatud remont peaks järgmisel nädalal jõudma nii kaugele, et linn kuulutab kohaliku ettevõtte Silindia kultuurimaja ehitajaks.

Viljandile kuuluva tervisekeskuse palgal on 16 töötajat. Suurema osa ruumidest võtavad enda alla perearstid, sest 15 Viljandi perearstist töötab keskuses seitse. Majas tegutsevad ka silmaarst, nahaarst ja kliiniline labor ning ruume rendivad apteek, optikakauplus ja dialüüsikeskus.

Kõik ruumid on välja üüritud ja rahaliselt on asutus kasumis. Linn on müüki põhjendanud asjaoluga, et ta on keskusele halb omanik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles