Sakala teatemeeskond jooksis hõbedale

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa juuniorid pälvisid Eesti teatejooksude meistrivõistlustel 4 x 100 meetri distantsil hõbemedali.
Viljandimaa juuniorid pälvisid Eesti teatejooksude meistrivõistlustel 4 x 100 meetri distantsil hõbemedali. Foto: Tiit Aru

Laupäeval Rakveres peetud Eesti noorte teatejooksude meistrivõistlustel hoolitses viljandimaalaste säravaima tulemuse eest kergejõustikuseltsi Sakala juunioride kvartett, kes teenis 4 x 100 meetri distantsil hõbeda.

Sakala meesjuuniorid Martin Männik, Kert Kahu, Timo Teearu ja Hendrik Hunt läbisid neljakesi staadioniringi ajaga 44,43. Viljandlaste ees napsas kuldmedali Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi esindus, kelle lõpptulemuseks fikseeriti 44,30.

Tiitlivõistlustel jooksid medalivääriliselt ka Sakala seltsi esindavad Viljandimaa A-klassi poisid 4 x 1500 meetri mõõduvõtul. Meeskond koosseisus Riho Markvart, Magnus Kase, Kert Siirus ja Aleksander Rahnel sai ajaks 18.44,83. Meie noormeestest olid kiiremad kohalikud Rakvere poisid ja meistrimedalid teeninud Sillamäe sportlased. Võitjate edu kolmanda koha omanike ees oli veidi alla minuti.

Sakala naisjuuniorid Kristel Veidenbaum, Laura Rätsep, Kädi Kampus ja Kätlin Kampus läbisid 4 x 100 meetri teatejooksudistantsi ajaga 52,60, mis oli päeva viies tulemus. 4 x 400 meetril olid samas koosseisus kaasa teinud Sakala naisjuuniorid koha võrra tagapool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles