Viljandi noored tegid rattavõistlusel ilma

Sakala
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üleeile peeti Pärnus noorte ratturite koolitusprojekti «Vigurivänt 2011» regionaalne lõppvõistlus, millest võtsid osa 12 kooli õpilased viiest maakonnast.

Viljandimaalt olid võistlustules Jakobsoni gümnaasium, Kildu põhikool ja Suure-Jaani gümnaasium. Finaalipääsme olid neljaliikmelised võistkonnad lunastanud lastekaitsepäeval Viljandis Vabaduse platsil peetud eelvõistlusel.

Lõppvõistluse võitis Kildu põhikooli esindus koosseisus Carolin Aduson, Liisa Toomingas, Kaimar Longe ja Tarmi Sults. Suure-Jaani gümnaasium sai teise ning Jakobsoni gümnaasium viienda koha.

Maakondade arvestuses esinesid Viljandi kooliõpilased kõige paremini nii teooriatestis kui vigursõidurajal, edestades Pärnu-, Lääne-, Hiiu- ja Saaremaad.

«Vigurivänt» on koolitusprojekt, mis algab tavaliselt varakevadel, kui 9- ja 10-aastastele õpilastele antakse kätte õppematerjal. Pärast teooria- ja sõidutunde saavad paremad ja osavamad jalgratturid suve algul juhiloa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles