Eesti Post kolib postkontorid poodi

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postkast
Postkast Foto: Elmo Riig / Sakala

Sel nädalal avab Eesti Post koostöös Viljandi tarbijate ühistuga kaks postipunkti, neist ühe Vastemõisas ja teise Ramsil. Mõlemas paigas tegutsesid seni postkontorid, kuid edaspidi hakatakse postiteenuseid pakkuma kohalikes A ja O kauplustes.

Eesti Posti kommunikatsioonijuhi Inge Suderi sõnul muutub postiteenus neis piirkondades mugavamaks, sest kaupluste lahtioleku aeg on pikem kui tavapäraselt postkontoris.
«Partneri valikul arvestab Eesti Post kindlasti kohalike olude ja võimalustega,» selgitas Suder. «Kas ja millised postkontorid antakse üle partneritele, sõltub võimaliku partneri huvist ja võimalustest.» Vastutus postiteenuse osutamise eest jääb ikkagi Eesti Postile.
Postipunktides võetakse vastu ja väljastatakse kirisaadetisi ning postipakke. Saata saab rahakaarte, tasuda makse, teha perioodika tellimusi, osta postmarke, postkaarte, ümbrikke ja pakkematerjale. Postiteenuste osutamise täpsed kellaajad leiab Eesti Posti kodulehelt www.post.ee/postiasutused.
Eesti Postil on 388 postiasutust üle Eesti. Lepingu alusel osutavad teenust juba 56 postiasutust, neist 8 koostöös tarbijate ühistutega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles