Sihtasutus pole palgaga kitsi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp hakkab teenima 3000 eurot kuus.
Evelyn Sepp hakkab teenima 3000 eurot kuus. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Esmaspäeval Euroopa kultuuripealinnaks olemise puhul loodud sihtasutuse Tallinn 2011 teise juhatuse liikmena ametisse nimetatud keskerakondlase Evelyn Sepa ametipalk saab olema 3000 eurot kuus, kirjutab «Eesti Päevaleht».

Juhatuse esimehe Jaanus Mutli ametipalk on ligikaudu 3200 eurot kuus, tema eelkäija Mikko Fritze teenis 5240 euro suurust brutopalka.

Eeldusel, et Evelyn Sepp töötab sihtasutuses Tallinn 2011 kolm aastat, nagu leping ette näeb, ulatub tema palgakulu koos kõigi maksudega 145 152 euro ehk 2,27 miljoni kroonini.

Sepa ülesanded on kultuurikatla ehitus- ja arendustegevuse juhtimine, lisaraha kaasamine, meeskonna moodustamine ja strateegiline juhtimine.

Samuti tuleb Sepal koostada sihtasutuse ümberkujundamise tegevusstrateegia ajaks pärast kultuuripealinna aasta lõppu ning kontrollida kultuuripealinna programmis olevate sündmuste vahe- ja lõpparuandeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles