Värsket mänguväljakut ootab muudatus

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Viljandi järve ääres avatavat laste mänguväljakut tuleb ilmselt õige pea taas korrastada, sest üks uhiuus treenimisseade vahetatakse tõenäoliselt välja.

Linnavalitsuse liige Tauno Tuula kurtis «Sakalale», et uuel mänguväljakul võib üks täiskasvanutele mõeldud trenažöör osutuda väikelastele ohtlikuks. Eile väljakut vaatamas käinud linnapea Loit Kivistik nentis, et ilmselt tuleb atraktsioon välja vahetada.

«Ma ei arva, et see on eluohtlik, aga tõepoolest võib juhtuda, et väike laps roomab sinna vahele ja saab viga,» rääkis Kivistik.

Kindlat otsust praeguseks tehtud ei ole, kuid meer lubas väljaku paigaldajatega ühendust võtta ja uurida, kas on võimalik jooksutrenažöör mõne muu seade vastu vahetada.

Viljandi järve äärde rajatud mänguväljaku komplekteerinud ja paigaldanud osaühingu Fixman Eesti juhatuse liikme Priit Aigro sõnul on ohtlikuks peetav atraktsioon turvaline ja kvaliteetne ning tema selle eemaldamisel mõtet ei näe.

Lähemal ajal ei muutu väljakul midagi ja uhiuus mänguplats avatakse täna kell 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles