Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ratsutamine. Sammuli karikatele peetud takistussõiduvõistlusel oli 110-sentimeetrises parkuuris võidukas Maarja-Liisa Lill hobusega Express. 120-sentimeetrises parkuuris sai võidu Ivo Ots Areeniga ning 130-sentimeetrises parkuuris Susan Kaleta Aga Flamenco von Feichtiga.

Maadlus. Viljandis peetud Küllo Kõivu mälestusturniiril olid siinse maadlusklubi sportlastest võidukad Toomas Hunt, Meelis Sillat ja Ragnar Kaasik. Noorte arvestuses tulid võitjaks Max Hristjuk, Kevin Ervald, Rainer Rüütel ja Sten Orav.

Autosport. Eesti rallikrossi meistrivõistluste avaetapil oli Rommi Pukk klassis RWD esimene ja Andrus Karu kolmas. Teise koha said Andre Teder klassis ERK Junior ja Janno Ligur klassis DIV 1A.

Võrkpall. Viljandi spordikooli U-18 naiskond sai Pärnus peetud Balti riikide klubide karikavõistlustel kolmanda koha.
Sakala mängude meesteturniiril võitis Pärsti, järgnesid Tarvastu ja Viljandi. Naiste turniir päädis Viljandi esinduse võiduga, teisena lõpetas Suure-Jaani ning kolmandana Tarvastu.

Jalgrattasport. Mikk Vaaks lõpetas maanteekarikasarja «Filter» kuulunud Pandivere rattaralli kolmanda kohaga.

Kergejõustik. Sakala mängude kergejõustiku päev andis Karksi ja Pärsti ees võistkondliku võidu Suure-Jaani vallale.

Male. Sakala mängude maleturniiril pälvis Viiratsi ja Pärsti ees võistkondliku esikoha Viljandi.

Kabe. Sakala mängude kabevõistlustel tuli võitjaks Viljandi esindus. Teine oli Suure-Jaani ja kolmas Pärsti vald.

Kurnimäng. Sakala mängude kurnivõistlustel oli Pärsti ja Suure-Jaani ees parim Põltsamaa esindus.

Jalgpall. Laupäeval Viljandis peetud meistriiliga mängus sai FC Viljandi 3:1 võitu Lasnamäe FC Ajaxist.
Teises liigas mängis Tulevik 1:1 viiki Paide Kumakesega, Viljandi JK Kotkad jäid 0:1 alla Sörve JK-le ning FC Tarvastu kaotas 5:2 Tartu SK 10 Premium meeskonnale.
Kolmandas liigas alistas JK Tuleviku teine koosseis 4:0 Tartu Ülikool Fauna, neljandas liigas oli SK Tääksi 4:2 parem JK Tartu Löögist ning Suure-Jaani United pidi tunnistama Tartu Quattromedi 3:1 paremust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles