Naiskodukaitse kutsub seiklema

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi
Viljandi Foto: Elmo Riig / Sakala

Naiskodukaitse Sakala ringkond korraldab 4. juunil Viljandis põnevust pakkuva orienteerumismängu, milles tulevad kasuks nii teadmised Viljandi linna vaatamisväärtustest ja ajaloost kui meditsiini- ja matkatarkused.


Kahe- kuni viieliikmelistel võistkondadel tuleb Viljandi vanalinna ja kesklinna piirkonnas asuval seiklusrajal ette antud legendi järgi kolme tunni jooksul läbida kuni kümme kontrollpunkti, kus saab lahendada põnevaid ülesandeid.

Kogunemine ja osalejate registreerimine on Viljandis Kaevumäel kell 9 ning esimese võistkonna start on sealtsamast kell 10.

Üritusele on oodatud kõik huvilised; vanuselised ja soolised piirangud puuduvad. Raja läbinutele ja üritusele enne registreerunud osalejatele pakub naiskodukaitse sõdurisuppi. Päev lõpeb kell 14 paremate võistkondade autasustamisega.

Registreerumine orienteerumismängule «Sakala Seiklus 2011» kestab 29. maini ning seda saab teha e-postiaadressil urve.loit@gmail.com või helistades telefonil 514 8705.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles