Maramaa puiestee lubas lõiguti uisurõõme nautida

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolist tulnud lastele pakkus jääga kaetud jalgtee toredat vaheldust ja nad jäid sinna mõneks ajaks liugu laskma.
Koolist tulnud lastele pakkus jääga kaetud jalgtee toredat vaheldust ja nad jäid sinna mõneks ajaks liugu laskma. Foto: Marko Saarm

​Tänavad, mis vahepealse sula tõttu kuiva jalaga läbitamatuks muutusid, on nüüd jäätunud ja võivad tekitada tahtmise hoopis uisud alla panna. Üks selline on Viljandis näiteks Maramaa puiestee, kus eile keskpäeval liikus libedusest hoolimata omajagu inimesi.

Et loo autoril olid uisud kaasas, saigi proovitud, kuidas läheb puiesteel nendega liikumine. Lõiguti oli jää väga sile, aga sellele järgnes kohe konarlik osa. Seega lõppes hoovõtt peatse pidurdusega. Mõne üksiku maja ees oli üritatud libedust ka tõrjuda.  

«Ilusa ilmaga kõnnin ikka väga tihti,» lausus Kullamäe tänavalt tulnud Andrus Parve oma liikumisharjumuste kohta. See, et tänavad pole just kõige paremas seisus, polnud talle märkamata jäänud, sest enne kui ta Uueveskilt Maramaa puiesteele jõudis, oli ta saanud tasakaalu otsida teistelgi tänavatel. Samas leidis ta, et pole veel nii kõrges vanuses, et peaks turvalisuse mõttes jalatsitele naelad alla panema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles