Valuoja orgu tekkis liuväli

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valuoja orus truubi läheduses oleval kõnniteel laius eile hommikul klaassile jää. Mõni tund hiljem tehti seal juba libedusetõrjet.
Valuoja orus truubi läheduses oleval kõnniteel laius eile hommikul klaassile jää. Mõni tund hiljem tehti seal juba libedusetõrjet. Foto: Elmo Riig

​Eile hommikul oli Viljandis Valuoja oru kõnniteel pisike peegelsileda jääga liuväli, mille oli ilmselt tekitanud truubi külmumine või ummistumine.

Parasjagu Valuoja orus mööda kõnealust jäist teelõiku jalutav Eda Laisaar ütles, et sotsiaalmeedia postituse järgi oli liuväli tundunud isegi suurem. «Oleks ma teadnud, et see siin on, siis oleks ringiga läinud,» tõdes ta.

Küsimuse peale, kuidas ta praeguste teeoludega üldjoontes rahul on, tõdes jalakäija, et need on talutavamad kui esmaspäeval. «Siis oli küll väga libe, käia üldse ei saanud. Täna on hea kõndida,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles