Noortekeskuses algas vabatahtlikkuse nädal

, Viljandimaa noortekeskuse noorsootöötaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa noortekeskuse noorsootöötaja Are Tints ootab kõiki huvilisi aktiivselt osa võtma noortekeskuse korraldataval vabatahtlikkuse nädalal.
Viljandimaa noortekeskuse noorsootöötaja Are Tints ootab kõiki huvilisi aktiivselt osa võtma noortekeskuse korraldataval vabatahtlikkuse nädalal. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

21. maini kestab Viljandimaa noortekeskuses vabatahtlikkuse nädal, mille eesmärk on tänada viimase aasta vältel vabatahtlikuna tegutsenuid ja propageerida vabatahtlikku tegevust Viljandi noorte hulgas.

Noortekeskuses näha väikest Euroopa filmide valikut. On nii lõbusamaid kui tõsisemaid linateoseid. Valitud on sellised filmid, mis võiksid meeldida nooremale vaatajaskonnale, kuid on kindlasti huvitavad ka vanemale publikule. Valik peaks näitama ka seda, kui palju huvitavat toodetakse väljaspool Hollywoodi.

Olen kuulnud, et viljandlased on usinad vereloovutajad. 17. mail tuleb Tartu ülikooli kliinikumi verekeskus Viljandimaa noortekeskusesse, et kella 10—13 headele inimestele lootes koguda eluks väga vajalikku abi.

Neljapäeval ootame noortekeskusesse kõiki teatri- ja näitlemishuvilisi, sest kell 14 saab näha foorumteatri tükki «Mitmetahuline Euroopa kultuuripilt» ja selles osaleda. Kindlasti soovitame kohale tulla kõigil koolides draamaga tegelevatel noortel ning ka neil, kes ei ole täpselt aru saanud, mis on foorumteater.

Kahel päeval ootame noortekeskusesse Viljandi koolide võistkondi. Üheskoos võtame mõõtu nii füüsist kui vaimu ergutavates tegevustes. 18. mail paneme koolide esindajad proovile sportlike võistumängudega ning 20. mail kontrollime viktoriinis nende teadmisi Euroopast, vabatahtlikuks olemisest ning sellega seonduvast.

Kogu nädala jooksul hoiame korraldajatega silma peal sellel, millise kooli noored on kõige enam huvitatud oma panuse andmisest ühiskonna heaks, ilma et ootaks sellest isiklikku kasu. Parimale õppeasutusele anname nädala lõpul tegusaima vabatahtlikkusega tegeleva kooli tiitli.

Selleks et arvestada seda tublit tööd, mida meie vabatahtlikud on eelmise aasta jooksul teinud, palume neil tulla eeloleva nädala jooksul noortekeskusest läbi, et oma panus meie juures fikseerida.

Nädala võtame kokku peoga. Reedel astuvad noortekeskuses üles Viljandi tegijad Oak Tree ning kaugemad külalised koosseisus August Hunt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles