Viljandi Metalli karikas jäi Viljandi Metalli hoiule

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Viljandi spordihoones laupäeval viie meeskonna osavõtul mängitud saalihokiturniiri peaauhinnaks olnud Viljandi Metalli rändkarikas jäi korraldaja, Viljandi Metalli saalihokiklubi valdusesse.


Tasavägiselt kulgenud turniiri võitis kohaliku saalihokiklubi noorte U-17 meeskond sama klubi põhimeeskonna ja Tartu ees.

Kõik kolm eespool nimetatut korjasid turniiril kahe võidu, ühe viigi ja ühe kaotusega tabelisse viis punkti. Et kolme parema omavahelistes mängudes õnnestus noortel mõlemad vastased alistada, pärjati nad võitjateks.

Teisena lõpetanud Viljandi Metalli meeskonna ja kolmandaks jäänud Tartu saalihokiklubi esinduse omavaheline kohtumine oli lõppenud viigiga, seega asetati nemad pingeritta visatud ja endale visata lastud väravate vahe järgi ning see andis eelise korraldajatele.

Viljandi saalihokiklubi eestvedaja Hannes Ilvese kinnitust mööda kujunes mõõduvõtt, mida nad esimest korda korraldasid, põnevaks ja lahenes neile meelepäraselt.

«Enda noorte kõrval kutsusime osalema meeskonnad, kelle käest olime tänavu meistrivõistluste teise liiga turniiril lüüa saanud,» selgitas Ilves valikut. «Väike lohutus seegi, et suutsime talvel saadud kaotused revanšeerida.»

Kolmele paremale järgnesid turniiril neljandana Pärnu Bullet ja viiendana Näpi saalihokiklubi esindus.

Rändkarika teeninud Viljandi noortemeeskonnale oli lõppenud mõõduvõtt tõsine kontroll enne eeloleval nädalal Tallinnas peetavat Eesti U-17 klassi karikavõistluste turniiri.

Võitnud meeskond mängis koosseisus Olavi Abel, Taavi Lepik, Tõnis Põder, Edvin Ast, Crihs Lepp, Timo Soolo, Mark-Remi Viira, Kimmo Lillipuu, Erlend Ohno, Jaan Oras, Roger Ote, Jagnar Roosimägi, Jorgen Võsa, Janek Ilves ja Jeffery Lõhmus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles