Mitu Viljandi ülekäigurada on nüüdsest paremini valgustatud

Gert Kiiler
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia maanteel teedevalitsuse hoone ees asuv vöötrada sai endale ajutise ohutussaare ning varasemast parema valgustuse.
Riia maanteel teedevalitsuse hoone ees asuv vöötrada sai endale ajutise ohutussaare ning varasemast parema valgustuse. Foto: Gert Kiiler

Enne kõige pimedamate sügisilmade saabumist parandati Viljandis mitme vöötraja valgustust, samuti rajati kaks ohutussaarega ülekäigu­kohta.


Septembri algul vaatles «Sakala» Viljandi ülekäiguradade seisukorda ja tõi leheveergudel välja nende suuremad puudused. Linnavalitsuse majandusameti juhataja Priit Vihuri teatas siis situatsiooni kommenteerides, et veel tänavu on plaanis rajada ohutussaarega ülekäigurada Paala teele Kevade tänava otsa juurde ning uuendada valgustust Kesk-Kaare tänaval Kaare kooli juures.



Mõlemad tema mainitud tööd on praeguseks tehtud. Lisaks parandati valgustust Valuoja viadukti Paalalinna-poolse otsa vöötraja juures, tuues tänavavalgustuslambi madalamale, ning rajati Riia maanteele teedevalitsuse hoone ette ohutussaar.



Priit Vihuri sõnul on see ohutussaar siiski ajutine lahendus seniks, kuni hakatakse välja ehitama Riia maantee ja Reinu tee ristmikku.



«Tööala ulatub ristmiku ehitamisel kuni Kalmu tänavani ja seetõttu polnud praegu mõtet sinna statsionaarset ohutussaart teha,» lausus ta.



Valgustusega ülekäigukoht Paala tee ja Kevade tänava ristmiku juures läks maksma 62 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles