TULEMUSI

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maadlus. Peterburis rahvusvahelisel vabamaadlusturniiril pälvis Tuleviku klubi liige Ragnar Kaasik pronksmedali.

Ylivieskas peetud Eesti ja Soome vabamaadluse maavõistluse võitis Eesti koondis. Viljandi maadlejatest said võidupunktid Toomas Hunt, Jaanek Lips ja Meelis Sillat.

Iluvõimlemine. Keilas iluvõimlemisvõistlusel «Hea laps» sai Keiti Lass 2002
B-grupis esikoha, Liisi Vister oli 1998 A-grupis teine.

Autosport. Honda Tallinna rallil pälvisid Kristo Subi ja Teele Sepp klassis N-3 teise ning üldarvestuses 18. koha. Samas võistlusrühmas sõitnud Kaarel Kurvits ja Reio Rada said viienda ja 27. koha.

Jooks. Keio Kits lõpetas pühapäeval 23-kilomeetrise Tartu jooksumaratoni kolmanda kohaga, olles kahe etiooplase järel parim eestlane.

Jalgpall. Eesti jalgpalli meistrivõistluste meistriliigas pidi FC Viljandi tunnistama Tallinna FC Flora 2:0 paremust.
Eesti jalgpalli meistrivõistluste teises liigas alistas FC Tarvastu 1:0 Viljandi JK Kotkad ja Viljandi Tulevik võitis 3:0 Tartu HaServ meeskonda.
Kolmanda liiga meeskond, Viljandi Tuleviku teine koosseis kaotas 0:2 Võru
JK-le. Neljanda liiga meeskond SK Tääksi sai 1:0 jagu Võru JK teisest.
Eesti noorte meistrivõistlustel oli Viljandi Tuleviku C1-klassi meeskond 3:0 üle Tallinna JK Kotkastest ja klassis D1 oli Tulevik 14:0 tugevam JK Tsempionist.

Motokross. Kosel sõidetud Eesti motokrossi meistrivõistluste avaetapil said Kert Varik ja Erkki Kõiv külgkorviga rataste sõidus teise koha.

Lauatennis. Klubi Sakala karikasarja kuuenda osavõistluse võitis Oleg Kartuzov ning oli parim ka hooaja kokkuvõttes.

Jalgrattasport. Pühapäeval Viljandis peetud Eesti jalgratturite kriteeriumisõidu meistrivõistlustel oli U-23 ja eliitklassi ratturite ühisel mõõduvõtul parim Joonas Jõgi klubist CFC. Parim viljandlane Markus Paas lõpetas viiendana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles