Vargad viisid rasked väravad

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline näeb varastatud värav välja kunstniku tehtud joonisel. Kui keegi on väravat märganud, siis palub omanik sellest politseile teatada.
Selline näeb varastatud värav välja kunstniku tehtud joonisel. Kui keegi on väravat märganud, siis palub omanik sellest politseile teatada. Foto: Repro

Vargad viisid ööl vastu eilset Uueveski elurajoonis ühe eramaja eest rasked raudväravad, ilma et seda oleks kuulnud majaelanikud või naabrid.

Viljandi maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhile Tõnis Kortsule kuuluva Kullamäe tänava maja eest läksid raudväravad kaduma kaheksa öötunni jooksul.

Kortsu sõnul olid väravad neljapäeval kell 23 veel alles, kuid eile kell 7 neid enam polnud.

Ära viidi kaks väravat, mis olid 1,5 meetrit kõrged ning 1,7 meetrit laiad. Need oli Mulgi sepikoja sepp teinud maja kunstnikust perenaise jooniste järgi ning teisi selliseid väravaid ei leidu.

Tõnis Korts peab võimalikuks, et väravad varastati metalli saamiseks või tahab varas neid ise kasutada. «Kui keegi märkas vargust, palun sellest teada anda kas mulle või politseile,» ütles Korts.

Eile hommikul käis ta läbi Viljandi vanametalli kokkuostu kohad ning andis seal väravate kadumisest teada. Samuti tegi ta avalduse politseile.

Selline vargus on Viljandimaal haruldane. «Sakala» andmetel varastati viimati Viljandis värav mitme aasta eest folgifestivali ajal, kuid see oli puidust ja huligaanid kasutasid seda lõkkematerjaliks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles