Tuhat jalga lippas heategevuseks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile pärastlõunal kihas Jakobsoni kooli staadion punastes särkides väikestest sportlastest. Kuigi heategevuslikul teatejooksul võiduarvestust ei peetud ja protokolli ei koostatud, läks rebimine vahepeal siiski pingeliseks.
Eile pärastlõunal kihas Jakobsoni kooli staadion punastes särkides väikestest sportlastest. Kuigi heategevuslikul teatejooksul võiduarvestust ei peetud ja protokolli ei koostatud, läks rebimine vahepeal siiski pingeliseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Täna on see päev, mil mõelda neile, kes mingil põhjusel liikuda ei saa. Teile soovin, et liiguksite rohkem ega istuks väga palju arvuti taga!» Nende sõnadega saatis suusataja Algo Kärp eile Jakobsoni staadionil jooksuringile ligi 500 Viljandimaa noort.

Soojendusringi jooksis sportlane lastega kaasa ja seejärel asus ta ergutama oma nooremat õde, kes kuulus viiendate klasside võistkonda.

Tegemist oli järjekordse heategevusliku teatejooksuga, millest said osa võtta kõik V—IX klassi õpilased. Joostes andsid nad oma panuse liikumisvõime kaotanud eakaaslaste ravimiseks Haapsalu neuroloogilises rehabilitatsioonikeskuses. Iga jooksja läbis 200 meetri pikkuse distantsi.

Peale Viljandi joosti samal ajal 18 Eesti linnas: Tallinnas, Tartus, Pärnus, Paides, Toilas, Rakveres, Otepääl, Haapsalus, Kuressaares, Kärdlas, Raplas, Jõgeval, Valgas, Sillamäel, Kohtla-Järvel, Võrus, Narvas ning esimest korda Põlvas. Ettevõtmises osales 9000 last.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles