Viljandlased alustavad täna medalimänge

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti käsipalli meistrivõistlustel algab täna kahe mänguga seeria, milles selgub pronksmedalist.
Eesti käsipalli meistrivõistlustel algab täna kahe mänguga seeria, milles selgub pronksmedalist. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti käsipalli meistrivõistlustel algab täna kahe mänguga seeria, milles selgub pronksmedalist. Viljandi HC ja Chocolate Boys / Viimsi alustavad lahingut kell 19.30 Viimsi spordihoones.
 


Tänavuste meistrivõistluste põhiturniiril on Viljandi ja Viimsi esinduse neljast vastasseisust kolm lahenenud viljandlaste paremusega ning korra on nad mänginud viiki. Viljandi meeskonna juhendaja Lembit Nelke sõnul on eelseisvad kohtumised sootuks teise tähendusega ning põhiturniiril teenitud võidud on selles kontekstis tähenduse kaotanud.

Nelke arvates ei pruugi senine edukas seeria Chocolate Boysi / Viimsi vastu medalimängudes kasuks tulla. «Ega me lõputult neid ka võita saa,» lausus treener. «Pigem seab see meile lisapingeid, kuid väljakule lähme alati võitlema ja endast parimat andma.»

Chocolate Boysi / Viimsi juhendaja Ain Pinnonen hindas mõlema poole võiduvõimalusi võrdseteks. Põhiturniiri mänge silmas pidades tunnistas ta soosikuks siiski Viljandi. «Võidab see meeskond, kelle mängijatel on suurem motivatsioon pronksmedali pärast rabeleda,» lausus ta.

Meistrivõistluste kolmanda koha omanik selgitatakse kahe mängu tulemuste liitmisel. Täna Viimsis algav seeria lõpeb reedel kell 19 Viljandi spordihoones peetava kohtumisega.

Eesti meistrivõistluste esikohta selgitava seeria esimeses mängus alistas tiitlikaitsja Põlva Serviti esmaspäeval võõral väljakul 24:21 HC Kehra. Kolme mänguvõiduni peetava finaalseeria teine vastasseis leiab aset neljapäeval Põlvas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles