Karm ilm on taluniku nurka surunud

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Suislepa Vili omanik Enno Feldveber on tänavu pidanud trotsima väga märga ilma. Selle rukkipõllu esitas ta viljelusvõistlusele ning saak oligi vägev, ent nüüd läheb see hoopis sissekündmisele.
Osaühingu Suislepa Vili omanik Enno Feldveber on tänavu pidanud trotsima väga märga ilma. Selle rukkipõllu esitas ta viljelusvõistlusele ning saak oligi vägev, ent nüüd läheb see hoopis sissekündmisele. Foto: Marko Saarm

Lakkamatud vihmasajud on kõikjal Eestis viljakasvatajaid muserdanud. Viljandimaal on rohkem vatti saanud lõunaosa, kus on raskemad maad ja kõvemad sajud.

Lõuna-Viljandimaal toimetava osaühingu Suislepa Vili juht Enno Feldveber rääkis, et tema 2000 hektarist on võtta veel 40 protsenti. Kindlasti läheb sissekündmisele 170 hektarit hernest ning kui ilm ei parane, on suure küsimärgi all 160 hektari oa ülessaamine.

Meeletud saagikaod on kibe tõde

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles