Õpilaste võrkpallikarikas rändas Paalalinna kooli

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaanis peetud maakonna koolide segavõistkondade võrkpalliturniiril olid kolm edukamat Paalalinna, Abja ja Suure-Jaani esindus.
Suure-Jaanis peetud maakonna koolide segavõistkondade võrkpalliturniiril olid kolm edukamat Paalalinna, Abja ja Suure-Jaani esindus. Foto: Margit Kurvits

Sel nädalal Suure-Jaani spordihoones teoks saanud Viljandimaa koolide VI–IX klasside segavõrkpalli karikavõistlustel osales kuus võistkonda.

Võistkonnas mängisid kolm tüdrukut ja kolm poissi, kusjuures tüdruk võis poissi asendada. Turniiri alustati kahes alagrupis. Peale alagrupikohtumisi peeti vahemängud ja seejärel selgitati lõplikud kohad. A-grupi võitis Jakobsoni kool, teine oli Paalalinna kool ja kolmas Tarvastu gümnaaisum. B-alagrupis oli edukaim Suure-Jaani Kool, teine oli Abja gümnaasium ning kolmas Halliste põhikool.

Vahemängudest väljusid võitjana Abja ja Paalalinna kool, kes kohtusid finaalis, mis andis 2:0 võidu viljandlastele. Võitnud võistkonnas mängisid Kelly Metsamärt, Liisbet Pill, Jaanika Roosimägi, Kelly Heinpõld, Eeva Vitsut, Siim Pill, Indrek Koval, Aleksander Pertelson ja Karl Tamm. Võistkonna õpetaja on Reet Mutso.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles