Linn hakkas remonti minevatele asutustele üüripindu otsima

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui esialgu plaaniti Kaare koolis kasutusele võtta isegi koridorid, et sinna remonti mineva Paalalinna kooli õpilasi paigutada, siis edaspidi ei tohiks seal nii suurt ruumipuudust tekkida, sest linn on asunud VII–IX klassidele otsima omaette üüripinda.
Kui esialgu plaaniti Kaare koolis kasutusele võtta isegi koridorid, et sinna remonti mineva Paalalinna kooli õpilasi paigutada, siis edaspidi ei tohiks seal nii suurt ruumipuudust tekkida, sest linn on asunud VII–IX klassidele otsima omaette üüripinda. Foto: Kamilla Selina Lepik

Linn on asunud kuulama maad üüripindade kohta, sest peab järgmise aasta sügisel ära majutama ühe kooli ja ühe lasteaia täie lapsi, kelle praegused pesad lähevad terveks õppeaastaks remonti. Lasteaial on vaja rendiruume koguni kaheks aastaks.

Et kahte lasteaeda ei saa korraga kinni panna, läheb kõigepealt remonti Krõllipesa lasteaia Mängupesa õppekoht ja alles seejärel Männimäe lasteaed. Üüripind, millele kõigepealt koliksid Krõllipesa kasvandikud, peaks olema 800–1000 ruutmeetrit suur ja asuma kas Männimäel või kesklinnas. Otsitavale pinnale oleks vaja mahutada üheksa rühma, kus on 18–24 põngerjat ehk kokku paarsada last.

Kui Paalalinna kooli esimeste klasside vanemad teadsid kevadel, et viivad oma võsukese 1. septembril Kaare kooli, siis kaks nädalat enne kooliaasta algust tuli avalikuks, et aktus tuleb siiski oma koolis, sest kapitaalremont lükkub edasi ja kool vajab ajutist pinda alles aasta pärast. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles