Viljandlaste väravavaht: isane loom läheb ikka võitma

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval Viljandi spordihoones Eesti käsipallimeistrivõistlustel Kehra esindusele võitluslikus mängus alla jäänud Viljandi HC väravavahi Rasmus Otsa sõnul jättis meeskonna mängus eelkõige soovida kaitsetegevus.

HC Kehra / Horizon Pulp & Paper alistas võõrustajad meistriliiga neljanda vooru kohtumises 31:29.

Mõlemal poolel tõusude ja mõõnade ning kohati ka ohtra tehnilise praagiga kulgenud esimest poolaega kontrollisid viljandlased ning Volodõmõr Maslaki värav vaheajavile kõlades tähistas nende 17:13 võitu. Mängu teist poolt alustasid külalised kindlamalt: nad hoidsid ohtralt oma koosseisuga varieerinud võõrustajad ligemale kuus minutit nulli peal, võrdsustasid siis seisu ja kasvatasid selle seejärel veerand tunniga korraks koguni viieväravaliseks eduks. Viljandlased suutsid küll mõõnast välja rabelda ja kaotuse viimasel mänguminutil Kristo Järve tabamusest ühe väravani kahandada, kuid võidurõõm jäi seekord kehralaste poolele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles