Ratturid kogesid peaproovis krossisõidu porist poolt

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Johanson teenis Koidu külas peetud cyclo-cross’isarja etapil klassis Eliit Open neljanda koha ning oli sellega teine U-23 klassi rattur.
Kristjan Johanson teenis Koidu külas peetud cyclo-cross’isarja etapil klassis Eliit Open neljanda koha ning oli sellega teine U-23 klassi rattur. Foto: Marek Johanson

Tuleval laupäeval selguvad Raplamaal Eesti cyclo-cross’imeistrid. Jalgratturite aasta viimase tiitlite jagamise peaprooviks kujunes aga Tallinna lähedal Koidu külas rasketes oludes peetud Soudal Eesti CX-i karikasarja kolmas osavõistlus.

«Koidu krossil tuli cyclo-cross’i olemus oma tõelises ilus hästi välja, sest kogu rada oli nädal aega sadanud ja võistluspäeval jätkunud vihmast väga libedaks ja poriseks muutunud. See nõudis võidusõitjatelt suurt võimsust ja head rattavalitsemisoskust,» kõneles Viljandi rattaklubi treener Marek Johanson.

Viljandi ratturitest kindlustas sarja kolmanda etapi võiduga oma M-12 klassi liidri positsiooni Henri Valmsen. M-14 klassi noormeestest oli Tony Tamm edukaima viljandlasena üheksas ning sama vanuserühma tütarlaste sõidul saavutas Elina Tasane kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles