Lepingust lendasid välja nii «kuni» kui summad

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembri lõpus sõitsid omavalitsusjuhid ja maavanem Otepää külje alla Cantervilla lossi, et allkirjastada seal ühistranspordikeskuse asutamisleping. Vastuolu tõttu jäi see seal tegemata ning uus leping sõlmiti kolmapäeval.
Septembri lõpus sõitsid omavalitsusjuhid ja maavanem Otepää külje alla Cantervilla lossi, et allkirjastada seal ühistranspordikeskuse asutamisleping. Vastuolu tõttu jäi see seal tegemata ning uus leping sõlmiti kolmapäeval. Foto: Alar Karu

Viljandimaa valdade ja linnade juhtide ning maavanema vahel tüli põhjustanud maakonna ühistranspordikeskuse asutamisleping sai kolmapäeval allkirja, kui dokumendist visati välja nii sõna «kuni» kui konkreetsed rahasummad.

«Eks nüüd seisa ees läbirääkimised riigi ehk majandusministeeriumiga, et vajalik toetus saada, aga asutamisdokumenti pole konkreetseid summasid vaja panna, sest need võivad juba aastaga ajale jalgu jääda,» rääkis ühistranspordikeskuse loomisega tegelev Viljandimaa omavalitsuste liidu tegevjuht Mati Toomsalu.

Kõiki praegusi valdu ja linnu koondava maakonna ühistranpordikeskuse loomine kukkus läbi paar nädalat tagasi, kui maavanem  Erich Palm teatas pisut enne pidulikuks kavandatud allkirjastamist, et tema riigi esindajana dokumenti heaks kiita ei saa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles