Algas ladude lammutamine

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltazar Tradingu ladude lammutamisega tehakse ruumi uuele kaubanduskeskusele.
Baltazar Tradingu ladude lammutamisega tehakse ruumi uuele kaubanduskeskusele. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandis endistes Baltazar Tradingu hulgiladudes on alanud lammutustööd, et teha ruumi krundile planeeritavale Eiffeli kaubanduskeskusele.


Eile õhtuks oli aadressil Looga tänav 19 / Tallinna tänav 65 asuv laokompleks kaotanud osa seinu ja katust. 4000-ruutmeetrise ehitise viimane järk valmis alles viis aastat tagasi ja läks koos sisseseadega maksma ligi viis miljonit krooni.

Eiffelit arendava osaühingu SLR Keskus juhatuse esimees ja Baltazar Tradingu endine omanik Tiit Säga rääkis, et kõigepealt lammutatakse just uus ladu ja sealt saadav materjal on juba ära müüdud. «See võetakse mujal kasutusele,» lausus ta.

Teises etapis asutakse vanade silikaadist hooneosade kallale, kuid millal täpselt järg nendeni jõuab, ei osanud Säga öelda.

Eiffeli keskuse ehitus algab tuleva aasta jaanuaris ja hoone peaks valmima sama aasta lõpul. Septembris teatas Säga, et 12 000-ruutmeetrisest keskusest on rentnikud rohkem kui 60 protsendil pinnast. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles