Korvpallurid alustasid liigat võiduga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Läinud reedel Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste teise liiga põhiturniiri alustanud BC Viljandi / telliauto.ee alistas 84:58 Eesti Maaülikooli II / Ülenurme.

Viljandi Kesklinna kooli saalis teoks saanud kohtumine kulges algusest lõpuni viljandlaste juhtimisel. Avaveerandit 23:19 võiduga alustanud võõrustajad kasvatasid iga kümneminutise mänguperioodiga oma edu, mis lõpuvileks kosus 26 punktini.

BC Viljandi mängumeestest oli nagu läinud hooaja paljudes kohtumistes suurim skoorikasvataja Rauno Meerits. Seekord kogunes tema kontole 28 punkti ja 16 lauapalli. Oma individuaalse konto kasvatasid kahekohaliseks veel Arto Vaha ja Marti Stepanov, kes viskasid vastavalt 14 ja 16 punkti. Lauapallide hankimisel oli Meeritsa kõrval aktiivne Taavi Randoja. Temale on mänguprotokolli kirjutatud kaheksa kaitse- ja seitse ründelauapalli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles