Purjetamise idee puhuti liikvele

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augusti lõpul oli Viljandi järve ääres peaaegu kaks nädalat «Meresõbra» merelaager ning et inimesed ilmutasid seal suurt huvi purjetamise vastu, tehti ettepanek lisada purjetamine Viljandi spordikoolis õpetatavate alade hulka. Fotol on koolitust teinud purjetaja Elise Umb.
Augusti lõpul oli Viljandi järve ääres peaaegu kaks nädalat «Meresõbra» merelaager ning et inimesed ilmutasid seal suurt huvi purjetamise vastu, tehti ettepanek lisada purjetamine Viljandi spordikoolis õpetatavate alade hulka. Fotol on koolitust teinud purjetaja Elise Umb. Foto: Marko Saarm

Võttes arvesse inimeste purjetamishuvi ja suurepäraseid tingimusi Viljandi järvel, tegi Eesti jahtklubide liit koostöös siinsete purjetamise eestvedajatega ettepaneku avada Viljandi spordikoolis purjetamise eriala.

Tänavu augustis oli Viljandi järve ääres merelaager «Meresõber», kus huvilised said muu hulgas proovida purjetamist, aeru- ja lohesurfi ning kajakiga sõitmist. Inimeste huvi veespordi vastu oli suur: peaaegu kahe nädala jooksul võttis päevastest koolitustest osa 46 last ning õhtustel tundidel käis kohal 56 veesõpra.

Laagrist alguse saanud idee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles