Uue keskuse juures leidsid kasutust äärekivide riismed

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinnisvaraarendaja väidab, et Viljandi linnavalitsus palus tal uut ärihoonet ehitades vanad äärekivid alles jätta. Linn kinnitab aga, et pole niisugust korraldust andnud.
Kinnisvaraarendaja väidab, et Viljandi linnavalitsus palus tal uut ärihoonet ehitades vanad äärekivid alles jätta. Linn kinnitab aga, et pole niisugust korraldust andnud. Foto: Elmo Riig

«See on jube tobedus, mis sinna tehtud on!» põrutas Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin, rääkides kõnnitee äärekividest linna peatänava äärde kerkinud ärihoone ees.

Osaühingul Lavo Kaubandus valmis hiljuti Tallinna tänaval Neste automaattankla ja Rael Autokeskuse vahelisel maa-alal esindushoone, kuhu kolis rendilepingu alusel sisse Viljandis Hondasid müüv LX Motors. Värske ilmega ehitise juures riivavad aga silma mitmed taaskasutatud äärekivid. Mõnest uut kõnniteed ääristama pandud vanast kivist on alles vaid riismed. Liiatigi on kivid paiguti puseriti.

Keegi ei tea

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles