Autoesindus hakkab uues tegutsemiskohas rohkem tööle

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LX Motorsi (ees) läheduses asub mitu kodu-, aia- ja ehituskaupade poodi, kus viljandlased käivad sisseoste tegemas.
LX Motorsi (ees) läheduses asub mitu kodu-, aia- ja ehituskaupade poodi, kus viljandlased käivad sisseoste tegemas. Foto: Elmo Riig

Äsja uude majja kolinud Viljandi Honda esinduse LX Motors omanik Tanel Alliksaar peab Tallinna ja Leola tänava vahelist asukohta sedavõrd heaks, et müügiosakonna uks tasub ka laupäeviti lahti teha. Järgmisest nädalast see nii ongi.

Alliksaar märkis juba märtsis, mil uus hoone oli kerkima hakanud, et kuna Leola tänava Tallinna-poolses otsas on mitu kodu-, aia- ja ehituskaupade poodi, kus viljandlased käivad sisseoste tegemas, on oodata vabrikulõhnaliste neljarattaliste uudistajate lisa. Et aga ostlejad liiguvad eriti usinasti nädalavahetustel, otsustati edaspidi hoida esindus lahti ka laupäeval. Seda küll piirangutega, sest remonti ja hooldust sel päeval ei pakuta ning müügiosakondki on tööl vaid kolm tundi.

«Praegu olen uue asukoha suhtes veel optimistlikum kui toona,» ütles LX Motorsi juht nüüd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles