Suure-Jaani kool tähistab hariduselu 330. aastaringi

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani Kooli direktor Epp Välba osutab haridusmeetril endale olulisele aastale 2014, sest just siis asus ta kooli juhtima.
Suure-Jaani Kooli direktor Epp Välba osutab haridusmeetril endale olulisele aastale 2014, sest just siis asus ta kooli juhtima. Foto: Elmo Riig

Kui muidu tähistab number kolm koolis rahuldavat hinnet, siis Suure-Jaani koolil seostub see tänavu hoopis suurte pidustustega. Nimelt tähistab koolipere homme selle kandi hariduselu 330. aastapäeva, mis tipneb laupäeval kokkutulekuga.

Selle nädala viimane koolipäev pole Suure-Jaani kooli õpilastele harjumuspäraste killast: üheskoos peetakse juubelipidu, mis hõlmab nii füüsilist kui kunstilist tegevust. «330-aastast lugu saavad õpilased kogeda erinevatel viisidel,» märkis Suure-Jaani Kooli direktor Epp Välba. «Näiteks ümber koolimaja saab haridusmeetril teha ajaloolist jalutuskäiku, kus iga meeter tähistab üht aastat,» tõi ta välja ühe põneva tegevuse.

Reede hommikul seab koolipere sammud kooli poole, lilleõis näpus, et luua neist õpetaja Reeda Sadama juhendamisel kompositsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles